Oor o.m. over Baobab, Buddy Miller en Krezip

Oor 20 besteedt deze week ondermeer ruim aandacht aan het Senegalese Orchestra Baobab en bespreekt bijvoorbeeld de nieuwe cd van Buddy Miller Maar de meeste aandacht gaat toch naar de release van de nieuwe Krezip-cd op 15 oktober.

Een voorproefje van de Krezip-cd kun je vinden op de OOR-site (www.oor.nl) plus de mogelijkheid vanaf 2 oktober elke dag een nieuw nummer te beluisteren (12 dagen lang). Krezip's Jacqueline Govaert zich in Oor af: 'Vind ik dit nu nog leuk, of sta ik nu de Pipo uit te hangen?'

Verder in de nieuwe OOR aandacht voor Nickelback (aan de tand gevoeld door …Koen Poolman - 'Nickelbackwards The Remixes?'), de jonge rapster Eve ('ze wil wat ze nodig heeft en ze heeft nodig wat ze wil'), de comebacks van Supergrass en Suede, Blue Note-zangeres Norah Jones, de broertjes David en Serge Bielanko van Marah (de Fokke en Sukke van de rock & roll), Thievery Corporation (geïnterviewd door Alfred 'Enrico Riva' Bos), de omstreden programmamakers Muntz & Van de Wint en het Amerikaanse (S)Low.

In kort bestek aandacht voor Nada Surf, The Datsuns en New Cool Collective. Live-verslagen van o.m. Badly Drawn Boy en de nieuwe band van Joe Lynn Turner en Glenn Hughes. Ten slotte Play-recensies van o.m. Motorpsycho, Hot Water Music, Hayden, Slick Fifty Seven, Buddy Miller, Masters Of Reality, The Ark en Oxide & Neutrino. Genoeg leesvoer om je 14 dagen niet te vervelen.