JW Roy in Oor 13

In de komende OOR (nr. 13) uitgebreid aandacht voor Red Hot Chili Peppers (cover-artikel), dEUS, Sven Van Hees, Sonic Youth, Wyclef Jean, Gwen Stefani (No Doubt), Ramones (in 1988), Busta Rhymes, JW Roy, Counting Crows en Rose. Tevens aandacht in kort bestek voor Dawn Silva, Cinematic Orchestra en Deviate. In de Play-rubriek recensies van Macaco, Beef en Los Lobos (alledrie goed voor een plaats in het OOR-elftal), Oasis, Bounty Killer, Daan, , Gorki, Robert Plant, Hans Vandenburg's Dierenpark e.v.a.
Het nieuws van het komende rookverbod voor poppodia sloeg in als een bom in het popwereldje. Reacties varieerden van 'Zijn ze gek geworden in Den Haag?' tot 'Eindelijk kan ik ook eens naar een clubconcert zonder een rookvergiftiging op te lopen'. Wie hier een uitgesproken mening over heeft kan hem mailen naar de poll op www.oor.nl .
Ander verrassend nieuws was het wereldwijde succes van Junkie XL met zijn Elvis-bewerking. Verkrachting van Elvis of een terechte ode aan The King? Mail Oor over de stelling van deze week.