Gerry de Mol schrijft nederlands- talige teksten nieuwe cd Urban Trad

Gerry de Mol heeft naast Kleine Blote Liedjes en Oblomow nog een aantal nationale en internationale projecten lopen. Hij legde zonet met Yves Barbieux (muziek) de laatste hand aan een nederlandstalig repertoire voor de nieuwe cd van Urban Trad. Bovendien werkt De Mol aan muziek voor een literair project in januari (teksten van Fernando Pessoa en Herman De Coninck met Pedro Moutinho en Eva De Roovere).

Auteur-componist Gerry de Mol tekende onlangs een meerjarig publishingcontract bij Chrysalis Music Benelux. Dat is een wereldwijde publisher met een grote catalogus aan songs en songwriters waaronder: Moloko, The Dandy Warhols, Portishead, Gare du Nord, Mocheeba, Outkast, David Bowie e.v.a. ...

Chrysalis Music Benelux's Lucas van Slegtenhorst (general manager): "Wij zijn zeer verheugd om deze meerjarige overeenkomst met Gerry aan te kunnen gaan. Met het "Kleine blote liedjes" album project heeft hij definitief bewezen tot de beste componisten van de Benelux te behoren. We zullen er dan ook alles aan doen om het succes van "Kleine blote liedjes" (reeds 11 weken in de Belgische albumcharts!) voort te zetten in de Nederlandse markt.
Het album "kleine bote liedjes" wordt uitgebracht Global Daknam Records en wordt verdeeld door Culture Records Benelux.