More To Life: live-tribute-cd
voor The Watchman

Op het eerste Singer-songwriter festival in The Gaz Station in Panningen speelden 14 september vorig jaar alle muzikanten in hun set één nummer van Ad van Meurs, The Watchman. Organisator/zanger/muzikant BJ Baartmans had dat geregeld, omdat hij vond dat die eer aan Van Meurs en trouwens ook diens levensgezellin Ankie Keultjes meer dan toekwam.
'De meester zelf' liet het toen ogenschijnlijk onberoerd, maar zal zich toch afgevraagd hebben: Heb ik al die mooie liedjes geschreven...?
Uit deze geste van Baartman bleek de grote waardering die de collega-muzikanten hebben voor Ad van Meurs. Dit is nu ook vastgelegd op een tribute-album, waarop al die nummers die toen in the Gaz-station passeerden zijn vastgelegd.
Te horen zijn Bart-Jan Baartmans, Eric Devries, Roel Spanjers, Eric van Dijsseldonk, Louis van Empel, J.W. Roy, Eugene Ruffolo, Peter Beeker en Arno Adams.
De titel van dit live-product is More To Life en is voor 5 euro plus verzendkosten te bestellen bij Bart Jan Baartmans via http://www.bjbaartmans.com/
en via Ad van Meurs: http://www.watchman.nl