Veel belangstelling voor
cd-presentatie Omnia

De belangstelling voor cd-presentatie van Omnia op zondag 9 mei in het Utrechtse Ekko is top. DJ. Eöl heeft al meer dan 150 reserveringen geteld. Aan de presentatie van het vierde Omnia-album Crown of War ’s middags tussen 14 en 18 uur nemen ook speciale gasten deel: Joe Hennon (Shantalla) en Oliver Sa Tyr (Faun), D.J. Eöl (organiseert en draait voor en na het Omnia optreden), The Zap McClannad Liberation Front, Wicca Coven 'Imladris' en anderen. Omnia begint om 15 uur.

Recensies
Het nieuwe album met neo-keltische muziek is goed ontvangen. De eerste recensies zijn reeds verschenen.
DJ.Jåk op folkroddels.be:
…Van bij de eerste noten valt op hoe hard er gewerkt werd aan de sfeer. Achtergrondgeluiden doen onmiddellijk denken aan fantasy-literatuur…
…prachtige harpmuziek door Jenny (die al meermaals als gastmuzikante optrad bij SHANTALLA, en dat wil wat zeggen), al dan niet begeleid door fluit. Je gaat onvermijdelijk wegdromen bij deze muzikale schilderijtjes (…) Wilde opzwepende songs waar Luka's slideridoo en donderende oorlogsdrums een belangrijke rol in spelen. (…) de finale van ‘The Sidhenearlahi Set’ heeft de groove van onze TANTRA mee…
…Ik ben echt wel enthousiast over deze plaat. De composities zijn vernieuwend (en dat voor oeroude muziek!). Er wordt uitstekend gemusiceerd. En de samenzang is bij momenten gerust indrukwekkend te noemen…

Folkwoods
Omnia treedt op tijdens het Folkwoods Festival in Nuenen (13, 14 en 15 aug). Zaterdag de 14e treedt Omnia versterkt op, en op zondag de 15e wordt (onder voorbehoud) ook een vuurshow opgevoerd. Tevens zal harpiste Jennifer eventueel als gastmuzikant optreden optreden bij Faun op vrijdag de 13e.

Omnia is al eerder te zien bij de volgende gelegenheden:
22 - 23 Mei
Middeleeuws Spektakel op Kasteel de Haar in Haarzuilens, Utrecht.
28 – 31 mei Wave Gotik Treffen in Leipzig, Duitsland. Veel (versterkte) OMNIA optredens per dag in het 'Pagan Dorp'. Ook Faun treedt er op evenals veel andere Gothic/Medieval/Industrial/Weirdo bands.
6 juni: Keltisch Festival op "Landgoed Kasteel de Keukenhof" in Lisse. (ook Rapalje en v’e’el doedelzakken).
18 – 20 juni: Elf Fantasy Fair, Kasteel de Keukenhof, Lisse. Een fantasy markt met live muziek, rollenspel groepen, marktkraampjes, signerende schrijvers, etc. Omnia treedt versterkt op op een podium, en verzorgt hoogstwaarschijnlijk ook een vuurshow op vrijdag de 18e.
26 en 27 juni: Hexenfest - Schifflingen (LU). Feest in middeleeuwse stijl, met historisch tentenkamp, muziek en nagespeelde veldslagen. Omnia treedt hier onversterkt op.
18 juli: Prehistorisch dorp Eindhoven (alleen bij mooi weer).
31 juli en 1 augustus: Anno Domini 1404 (Middeleeuws festival), Luxemburg-stad (LU). Een deel van het centrum van Luxemburg-stad transformeert in middeleeuwse sfeer. Met een historische markt en live muziek. Alle optredens onversterkt.