Nieuwe releases Corazong
met o.a. Patricia Vonne

Corazong Records meldt het volgende cd-nieuws:

Kevin Bowe and The Okemah Prophets - Angels On The Freeway (Crosses On The Road)
Ook Engeland is Kevin Bowe en zijn companen aan het ontdekken. Het album komt daar 19 februari uit. Lovende recensies in dag en maandbladen, waaronder Q magazine (maart uitgave). Veteraan DJ Bob Harris is een groot fan en Kevin doet een sessie voor zijn BBC radio show op SWX.. De nieuwe single 'No Riders' gaat er komende weken ongetwijfeld via de radio te horen zijn.

John Coinman - This Place Ain't What It Used To Be
'Have Faith' is de nieuwe single, die zojuist naar radio ging (en onmiddellijk aan de playlist van Radio West werd toegevoegd!)

Jean Paul Rena & Terrawheel - Introducing ...
Het gaat goed met onze Haagse vrienden. Lovende recensies, aandacht op de radio en de optredens rollen binnen. Noord Hollands Dagblad noemt Jean Paul Rena & Terrewheel 'Onhollands goed' en het Belgische blad Back To The Roots merkt op: "'Wars van pretenties wordt hier met veel vakmanschap en heel veel spelplezier een rondje gemaakt van Chicago naar Austin en terug via de Mississippi-delta en Memphis, moddervet gespeeld en opgenomen, bluesrock zoals bluesrock gespeeld dient te worden '''
Ook 'live' zeer aan te bevelen:
22/02 - Spijkenisse, Cafe de Keyser
26/02 - Hengelo, Pop-Eye Records, Instore
26/02 - Hengelo Cactus
28/02 - Soest Artishock
04/03 - Den Haag, Zwarte Ruiter
13/03 - Apeldoorn, Bluescafe
20/03 - Den Haag, Libris Acoustic.with friends. JP's birthday !!
27/03 - Bladel, Festival Cultureel Centrum

Patricia Vonne - Patricia Vonne
'Een naam om te onthouden: Patricia Vonne.****' schreef Bart Ebisch (De Limburger / Alt. Country) En hij was zeker niet de enige die zeer lovend schrijft over Patricia's debuut album. Ook radio laat zich niet onbetuigd (om maar even in het zuiden te blijven) het album was reeds WEEK ALBUM op L1 (Radio Limburg). Als extra track bevat de CoraZong versie van dit album de track 'Traeme Paz' uit de soundtrack van de Roberto Rodriguez film 'Once Upon A Time In Mexico'.

En dan komt Corazong binnen afzienbare tijd nog met twee fraaie albums:

Teye & Belen - 'FlamencObesesionArte'
Release 20 februari. Nieuw werk van de in Austin woonachtige friese Flamenco meester Teye. Zijn meest avontuurlijke album tot nu toe. 'FlamencObsesionArte' laat de 'compas', de traditionele ritmes van de flamenco muziek horen, maar gelardeerd met tal van nieuwe elementen. Op hol slaande paarden; Hendrix akkoorden; een huilende viool; de klaagzang van Mohammad Firoozi; en de prachtige Remedios Castro, wier stem dieper, volwassener en warmer is dan je van een 21-jarig meisje zou verwachten. Ook staat er op 'FlamencObsesionArte' een fraaie onderwater-videoclip, geschoten door het team van Jacques Cousteau op de Virgin Islands.

Michael de Jong - '23, Rue Boyer'
Release op 12 maart. '23 Rue Boyer' is een essentieel album in het impossante ouevre van Michael de Jong. Een registratie van de échte Michael de Jong. Zonder band, zonder opsmuk. Intens, eerlijk, met veel diepgang, recht uit het hart.. Een must-have voor fans, liefhebbers van Americana, Blues, Jaqcues Brel of gewoon erg goede echte muziek. '23 Rue Boyer' werd live opgenomen in Carré Amsterdam, Muziek Centrum Vredenburg te Utrecht, Het Patronaat in Haarlem en La Maroguinerie, 23, Rue Boyer, Parijs