Nieuwe releases In Betweens met o.a. Ongenode Gasten

In Betweens Records meldt de releases van:

Ongenode Gasten - Veur Dees Nach (LRCD002).
De Ongenode Gasten komen uit Venlo en spelen rock/alt.country in het Limburgs. Denk bij hun muziek aan het melodieuze van de Black Crowes, het singer-songwriterachtige van Ryan Adams en het ruige van de Stones. De bandleden zijn Peter Beeker (zang, gitaar), Jan Willem Eleveld (bas) en John Snels (drums). Op Veur Dees Nach spelen de volgende gastmuzikanten mee: Dicky Franssen (Alquin) op Hammond, Mike Roelofs (Mo'Jones, Arno Adams) op keyboards, Sjoerd Rutten op percussie en BJ Baartmans op gitaar. Pruducer BJ Baartmans.
De volgende concerten van Ongenode Gasten komen eraan:
06-03 Gelaen - 't Vlaegelke 21.00
14-03 Heerlen - Nor 14.30
28-03 Amstenrade - Country Home
03-04 Vaals - Vereinshoes 21.00
10-04 Heerlen - Lexor (Peter Beeker solo)

Mike Roelofs & Ryan Carniaux - Dialogin (IRCD021)
Pianist Mike Roelofs heeft al een behoorlijke reputatie opgebouwd. Zo stond hij afgelopen jaar op het North Sea Jazz Festival. Ryan Carniaux is een Amerikaanse trompetspeler, die nu in Duitsland woont. Samen gaan ze een jazzy dialoog aan.
Roelofs en Carniaux geven op 02-04 een concert in Loui's Cafe in Kerkrade.

LORNA HUNT - Sentimental Bedlam (IRCD020) Inbetweens Records released - in samenwerking met MILO Productions - het tweede album van Lorna Hunt 'Sentimental Bedlam' in Europa. Afgelopen jaar kwam dit album in de VS uit bij Lorna's eigen Hunk Records. In haar muziek komen progressieve rock en gepassioneerde folk op een funky manier samen.

In Between heeft de volgende releases op stapel staan:
Het derde solo-album van de Limburgse singer-songwriter Arno Adams komt in maart uit. De productie van 'Ich Weit Desse D'r Bus' (LRCD001), waaraan ook keyboardwizard/arrangeur Mike Roelofs meewerkte, was in handen van Léon Bartels. Arno Adams treedt op:
07-03 Venlo - Avenue Theater (CD Launch Party!!)
19-03 Hoensbroek - Kasteel Hoensbroek (Southern Blues Night)
03-04 Heerlen - Lexor Theater
03-07 Elsloo - Conincx Pop

Op 1 maart komt het eerste solo-album op de markt van Eric van Dijsseldonk: 33 1/3 (IRCD022).
Van Dijsseldonk is bekend als singer-songwriter van de Smalltown Romeos. Elf rootsy popsongs vol melancholie en verlangen. Het album is geproduceerd door zijn Romeo-collega Gabriel Peeters.
Concerten Eric van Dijsseldonk:
01-03 Eindhoven - Café De Buut (CD Launch Party!!)
07-03 Amsterdam - KHL
29-03 Eindhoven - Café Berlage
30-03 Den Bosch - Café Welvaart

Zie ook www.inbetweens.com