Na de positief ontvangen ep The Beggar's Butler (2007), die bijna drie weken op nummer 1 stond van de Lowlands top 25, en later tot nummer zes steeg op de charts van Musicfrom.NL, is nu in mei 2009 de dvd van de Groningse band VENcE klaar. Op Perverted Playground staan live tracks van de presentatie van die ep, aangevuld met delen van optredens die VENcE niet lang daarna gaf op verschillende locaties.

Cineversity TV (www.cineversity.tv) heeft de opnames op diverse locaties gemaakt en in samenspraak met VENcE hieruit een aantal tracks geselecteerd. Raspberry Animation (www.raspberry-animation.com) heeft de personages uit de artwork van de ep cover tot leven  gebracht en een 3D context gegeven. Het verhaal van de liedjes en de daarop geassocieerde animaties vertellen het verhaal van VENcE en hun visie op de wereld.

Als luisteraar word je meegenomen in het huis van VENcE, waar ze in elke kamer van het huis een lied ten gehore brengen, de teksten zijn kritisch naar de huidige maatschappij maar verliezen het persoonlijke aspect niet uit het oog. Vermeldenswaard is dat de titel zekere connecties heeft naar de situatie zoals die zich nu afspeelt in de wereld.

De dvd is te bestellen via de website van de band: www.vence.nu.