Kleine Blote Liedjes al weken lang in Ultratop

De Belgische radio-zenders besteden buitengewoon veel aandacht aan het album Kleine Blote Liedjes van Eva De Roovere en Gerry De Mol. Met name het nummer Op een Hoopje wordt vaak gedraaid. Reden genoeg om aan Gerry De Mol te vragen wat hij in het werk stelt om ook Nederland mee te laten genieten.

Gerry De Mol:
"De CD loopt hier bijzonder goed, we staan al een vijftal weken in de Ultratop. Nu worden weinig cd's verkocht, maar toch is het voor ons een onverhoopt succes en gezien de hele lage budgetten voor opnames zullen we er ook wel iets aan verdienen. Dus wat dat betreft loopt het goed ja, ons publiek copieert ook minder dan gemiddeld denk ik. Dus ja, voor het genre is het een waanzinnig succes, maar dat blijft heel relatief."

En:
"We worden her en der gedraaid in Nederland en af en toe druppelen stilaan enthousiaste recensies binnen (maar niet van de grote media), we proberen een persdag te doen op 2 mei in de KHL in Amsterdam, waar we spelen met Lode en Gert-Jan (de cellist en bassist, red.). We werken er dus wel aan."