Deze maand is een box verschenen met een boek en een cd van Bots, onder de titel Er Is Genoeg Voor Iedereen. De cd bevat bijdragen van o.a. Huub van der Lubbe, Gerard van Maasakkers, JW Roy, Guus Meeuwis en Lenny Kuhr.

Toen in mei 2007 bekend werd dat zanger en frontman van Bots, Hans Sanders, ongeneeslijk ziek was, was het zijn wens dat de cd waar ze op dat moment mee bezig waren afgemaakt zou worden met gastzangers en de band is aan de slag gegaan met zijn instructies. Er Is Genoeg voor Iedereen telt 17 nummers, een aantal bekende stukken in een nieuw jasje en de laatste liedjes die Sanders nog zelf inzong.

Het boek is samengesteld door Bots-toetsenist Kees Buenen. Hij begon direct na het overlijden van Hans met het interviewen van diverse mensen die in de band gespeeld hadden of belangrijk waren geweest voor Bots. Bassist van het eerste uur Noutd Janssen bleek van onschatbare waarde door het archief dat hij thuis bewaard had. Veel van het beeldmateriaal uit het boek komt uit privébezit. Er zijn bijdragen met en van o.a. Peter Vincent, Sjoerd van Bommel, Ad van Meurs, Thé Lau, Freek de Jonge en Peter Koelewijn. Ook Folkwoods-organisator Tinus Kanters komt aan bod, Sanders was er vanaf het eerste uur tot 2002 bij betrokken en verzorgde de catering. Een reünie op het festival leidde ertoe dat de groep besloot een doorstart te maken.

Tracklist:
Guus Meeuwis - Zeven Dagen Lang
Huub van der Lubbe - Menens
Hans Sanders - Ali Ouwe Turk
Freek de Jonge - Paradijs
Gerard van Maasakkers - De Bevalling
JW Roy - Ons Moeder
Peter Koelewijn - De Man
Hans Sanders - Lied Van De Werkende Jeugd
Maarten van Roozendaal - Kreupel
Rik Polman - Popmuzikant
Hans Sanders - Maandagochtend
Hans Sanders - De Schatten Van De Paus
Hans Sanders - Das Weiche Wasser
Thé Lau - Dokter
Lenny Kuhr - Wie Zwijgt Stemt Toe
Rik Polman - Rond
Hans Sanders - Oud

De box is te bestellen via de webshop van de site van Bots: www.bots-muziek.nl.