We kregen een enthousiast mailtje van de Rotterdamse indie-folk band Half Way Station. "Onze geheel handgemaakte album is ein-de-lijk af. Een jaar lang bloed zweet en tranen zit erop," melden ze.

Op onze cd staan 15 eigen nummers, die zijn opgenomen met onder andere zelfgemaakte microfoons, en zelfgemaakte instrumenten. Verder is het hele productieproces handwerk geweest. 7 drukgangen zeefdrukken, rillen, vouwen, snijden, lijmen, etsen, ALLES is handwerk.  Een korte "Making Of.." video van dit traject is hier te zien.

(Het album is te bestellen à €15,-  via onze website www.halfwaystation.com of door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Half Way Station is een Rotterdamse indie-folk band die de laatste tijd hard aan de weg timmert. Zo stonden ondere andere al op De Wereld van Witte de With, in de Nieuwe Lantaren/Venster, Rotown, en deden ze uitstapjes naar Belgie en Frankrijk. De 4 man sterke band maakt hun sound met banjo, gitaren, viool, dubbele drums, een zelfgemaakte washtubbass, accordeon, mondharmonica's, en ze maken gebruik van wat vreemde vintage microfoons.

Half Way Station is
Elma Plaisier - zang, o.a. gitaar
Rikke Korswagen - zang, o.a., washtubbass
Nadia Sardjoe - viool
Benjamin Schaipp - percussie

Home page: www.halfwaystation.com
filmpje uit Reims, France:
filmpje uit Lantaren/Venster, Rotterdam

Optredens die nog in het verschiet liggen:
16 februari 2011: STUKAFEST (STudentenKAmerFESTival) Nijmegen
23 februari 2011: STUKAFEST (STudentenKAmerFESTival) Rotterdam
12 maart 2011: Nachtverhalen & Dagdromen Festival, Schieblock, Rotterdam
30 april 2011: Orange Sun Festival, Koninginnedag, Delft
21 mei 2011:  Geen Daden Maar Woorden Festival, de Verkadefabriek, Den Bosch
... juni 2011: Oerol, Terschelling