Komende zaterdag, 17 september (als het weer toe laat), geeft Folkzien (Marianne Wynen en René Krol) een folkconcert in de Cultuurboerderij in Westelbeers, voorafgaande aan de openluchtvoorstelling van In naam van de vader. Dit is een Brabantse film over het opgroeien van een Kempische vondeling, genaamd Keskenoate. In oktober verschijnt een speciale dvd en cd-box van dit project.

Filmmaker Dré Didderiens (bekend van VPRO documentaires zoals In The Heart of The Heartland) heeft Folkzien benaderd voor het schrijven en maken van de filmmuziek van In Naam Van De Vader. De opnamen werden in 2010 afgerond en Folkzien zal, in afwachting van de duisternis voor de vertoning zaterdagavond, de thema's uit de film ten gehore brengen.

De door de Beerse toneelvereniging Keskenoate gemaakte film In naam van de vader zal na het optreden van Folkzien in de openlucht worden vertoond. Na de zeer succesvolle vertoningen vorig jaar in de Middelbeerse Cinema Tjokvol, die maar liefst 4000 bezoekers trokken, ging de film op tournee in de regio. Ook daar was het succes met nog eens 2500 bezoekers overweldigend. Overal waar de film vertoond werd waren de zalen uitverkocht en de reacties zeer lovend. De vraag naar een DVD van de film is enorm en deze zal in oktober dan ook aangeboden worden. Ter promotie van deze DVD heeft Keskenoate bij de Cultuurboerderij in Westelbeers een openlucht bioscoop gebouwd waar de film ter afsluiting van de zomer nog 1 keer op groot doek getoond zal worden. Meer informatie over de film  kunt u ook lezen op de website www.Innaamvandevader.nl.

De DVD-box zal buiten de film ook een CD van Folkzien bevatten. Een boekje met zowel uniek als verrassend fotomateriaal completeert de DVD/CD-box tot een zeer gewild collectors item. Bezoekers van de openlucht vertoning wordt de mogelijkheid geboden om de DVD/CD box ter plaatse te bestellen voor de speciale prijs van € 10.00.
Vanaf 18 september kunt u tot 15 oktober de DVD/CD box ook bestellen via de website www.Innaamvandevader.nl. Kosten zullen dan echter € 15,00 zijn.
Alle bestelde DVD/CD-boxen kunnen eind oktober afgehaald worden in Tafdak, de onlangs geheel gerenoveerde toneelaccommodatie van Keskenoate.

Zaterdag 17 september 2011, In naam van de vader, met daaraan voorafgaand een optreden van Folkzien. Het film/muziekprogramma vangt om 20:00 uur aan en vindt plaats bij de Cultuurboerderij, Voldijnseweg 8 in Westelbeers. Entree tot de openluchtcinema is mogelijk vanaf 19:00 uur. Entree is € 4.00, huur stoel € 1.00.