Throat Wobbler Mangrove presenteert aanstaande zondag in Eindhoven haar gloednieuwe album Love & Rebellion. De cd bestaat uit bewerkte traditionals als John Henry en Star of the County Down, covers van bijv. Fish en de Oysterband en uit het eigen werk Great Enoch. En dat alles gespeeld in de geest van de Pogues met Shane McGowan.

Throat Wobbler Mangrove (TWM) is een collectief dat Iers/Nederlandse folk-muziek. Zelf kwalificeren ze hun muziek als 'feestmuziek met een flinke slok op dus, met hier en daar een melancholische noot'. Throat Wobbler Mangrove draait al heel wat jaren mee, en is vanuit de studentenwereld gegroeid tot een volwassen band die stevige Ierse en Nederlandse folk maakt.
De cd "Love & Rebellion" is hun 4e cd maar de eerste sinds Léon Désar op drums en Thomas Steenweg op fiddle, whistle en schalmei TWM zijn komen versterken. De cd is afgelopen herfst opgenomen in de Pink Noise studio en door de band zelf geproduceerd en uitgebracht. Twee tracks kunnen op de site van TWM beluisterd worden.
In het voorprogramma speelt psv tegen ajax en daarna (vanaf 16.00u) het Eindhovense singersongwritersduo "Alex en ik". De cd-presentatie is in café Altstadt, Stratumseind 71 te Eindhoven. Zondag 20 maart 2005. Aanvang 16.00u toegang €3,-
Zie ook: http://twm.dse.nl