De Eindhovense world-folkformatie Inner Strength heeft de opnamen voor haar debuutalbum afgerond. De cd komt begin september uit. De presentatie is zaterdag 10 september vanaf 21 uur in het Eindhovense café Wilhelmina. Momenteel wordt gewerkt aan de definitieve samenstelling van het album en worden de laatste puntjes op de i gezet.

Aanstaande zondag 26 juni speelt Inner Strength 's middags op het Didgeridoo Festival van Ruigoord (Amsterdam). Het festival is het hele weekend, met o.a. ook workshops, BBQ, camping etc. Inner Strength speelt zondag van ca. 16.30 tot 17.30 uur. Zie ook: www.ruigoord.nl/2005/didge/index.htm.

Zaterdag 2 juli staat Inner Strength op het podium van de elfde editie van het festival Na Fir Bolg in het Belgische Vorselaar (www.nafirbolg.be), naast groepen als Shantalla, Jamie Clarkes Perfect en Kieran Fahy & Tom Togher.

Op vrijdag 28 oktober speelt Inner Strength samen met Lua en Tantra een avondvullend programma tijdens de World Folk Night in theater De Schalm in Veldhoven.