Na tal van boeiende concerten in kleinere kring, maar bijvoorbeeld ook op het Boink Festivalleke in het Vlaamse Borsbeek staat het Eindhovense trio Kneedeep op het punt van doorbreken met de release van haar sterke debuut-ep Red Lights, die 24 september wordt gepresenteerd. Dit mini-album, verpakt in een fraai houten doosje, bevat vijf nummers plus een professioneel vervaardigde videoclip en andere extra's. Het gaat om een spannend akoestisch amalgaam van rock, singersongwriter en folk. Gedreven muziek met sterke emotionele stemmen.


Kneedeep wordt gevormd door John-Pierre de Bresser (percussie), Christian van Leeuwen (bas, gitaar, banjo, toetsen, zang) en Marco Bresser (zang, gitaar, toetsen, mondharminica en zelfgemaakte instrumenten).
De nummers op deze ep zijn: Red Lights, La reine des graces, Childrens Eyes, Troubled Within en Golden Shade.

De band heeft een aantal mooie optredens geboekt o.a. cafe Paard van Troje Den Haag (20/9), Buster Antwerpen (19/11) en KHL Amsterdam (18/12). Maar het klapstuk is de cd presentatie in de Buut op de St. Rochusstraat in Eindhoven op 24 september aanvang 21.00 uur.
Zie ook: http://www.kneedeep.nl

http://www.kneedeep.nl