Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het album Tandem van de Vlaamse groep Naragonia. Dit debuutalbum met zowel luister- als dansbare muziek is opgenomen met behulp van de gastmuzikanten Grégory Jolivet (alt draailier) en Philip Masure (gitaar). In februari kont er een serie cd-voorstellingen.


Naragonia gaat normaal door het leven als duo: Pascale Rubens (diatonische accordeon) en Toon van Mierlo (doedelzakken, hobo, klarinet, sopraansaxofoon, diatonische accordeon,...). Voor speciale gelegenheden vergezellen zich van twee gastmuzikanten in het Naragonia Quartet. Morgenavond tijdens het Jong Folk-Fars-bal bij Kersfolk in Ternat gaat het om een supergroep met de gastmuzikanten gitarist Maarten Decombel (Griff, Göze,...) en violist Wouter Vandenabeele (Olla Vogala, Ambrozijn,...).  Naast Naragonia Quartet treedt ook EmBRUN op.

Vanavond (vr 16/12) biedt Kerstfolk een avond ‘Genenfolk' met de  muzikale families: De Meester, Garriau en De Cauter.

Beide avonden beginnen om 20 uur in CC De Ploter, Kerkstraat 4 in Ternat. De eerste avond is de entree 11 euro (vvk) en 12 euro (aan de kassa), de tweede avond respectievelijk 10 en 9 euro. Info en reservering: 02/582.44.33, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.ccdeploter.be.

Zie ook: www.tsmiske.be