Beroerde Broeders presenteren vrijdag 3 februari hun zes nummers bevattend mini-album Stroom. Ze staan vanaf 20:30 op het podium van het Eindhovense café Kraaij en Balder. Beroerde Broeders laat zich wellicht het best omschrijven als: Nederlandstalige, akoestische, bijna-rock-en-een-beetje-folk-achtige, nieuwerwetse troubadours. Of misschien wel gewoon als akoestische nederpop.

Zang, twee gitaren, een bas, een drumstel, en af en toe een mondharmonica of mandoline leiden tot een mix van melancholie, zwartgalligheid, eenzaamheid, dronkenschap, weemoed, kippenvel, humor, feest, vrolijkheid en zelfs een vleugje dansbaarheid.

De Beroerde Broeders zijn Marc Dankers en Otto Rensen (snaren etc en zang), Marc Toebak (bas) en Kees van den Aker (drums). Als duo namen Dankers en Rensen al twee cd's op; Het Leven, De Drank, De Dood en De Liefde (2001) en Nachtgedachten (2003).

Het nieuwe mini-album(metje), met de titel Stroom, bevat de volgende nummers: Los Zand, Brussel, Waanzin, Doenrade, Bang en November. Een voorproefje van deze muziek is te beluisteren op: www.beroerdebroeders.nl.
Café Kraaij en Balder vind je aan de Strijpsestraat  79 in Eindhoven. Gratis toegangstickets voor het concert zijn daar te bestellen via www.kraaijenbalder.nl.