In het kader van het Tilburgs Folkcafé is er zondag 19/2 een speciale aflevering. Er wordt een live cd opgenomen van een concert door Paulus Schäfer Gipsy Band & Paradox Orchestra. Het heeft voor een keer niet plaats in muziekcafé Paradox, maar in Theater de Nieuwe Vorst. Het begin om 15:30 uur en er is gratis toegang. Theater De Nieuwe Vorst vind je aan de Willem II Straat 49 in Tilburg.

Paulus Schäfer, met zijn band vaste gast op het eveneens Tilburgse International Gipsy Festival heeft vorig jaar zó'n goede ervaringen opgedaan bij het samenwerken met het Tilburgse Paradox Orchestra dat een vervolg niet uit kon blijven. En zo voelen ze dat bij de Big Band ook. Dat moest maar eens vastgelegd worden en dat gaat 19/2 ook gebeuren. Daar kun je bij zijn.
De Paulus Schäfer Gipsy Band speelt eigen interpretaties van hot club: rumba's, een walsje, een musette; en dat allemaal met het nodige vuur. Materiaal dat uitstekend geschikt is voor virtuose solopartijen maar dat tevens perfect combineert met het hechte big-bandgeluid van het Tilburgse Paradox Orchestra.

Paulus Schäfer: sologitaar
Martin Wagner: viool, zang
Noah Schäfer: basgitaar
Sendelo Schäfer: slaggitaar

cd: 'Into the Light', eigen beheer, 2002
www.paulusschafergipsyband.com

Paradox Orchestra: Maino Remmers: muzikaal leider

Volgend folkcafé 19 maart: Deux Accords Diront (Be), dan weer terug in Muziekpodium Paradox.