Het album De Rand van Waanzin van de Boxtelse muzikant/theatermaker Marco Bressers - ook bekend van de Eindhovense groep KneeDeep - is uit. De cd bevat 11 nummers uit zijn theaterprogramma met dezelfde titel. De cd is geproduceerd door Ruud Borgers (Takkedak), die tevens de gitaarpartijen en de 2e stem voor zijn rekening nam.

De cd is opgenomen in deAudioworkx studio Hoogeloon van het platenlabel Wammes Records.
Muzikanten als Bertus Borgers op saxofoon, Matthieu Cleijne op bas, Nicky Hustinx op drums (beide Takkedak) en J.P. de Bresser (KneeDeep) op percussie, leverden hun bijdragen.

De volgende nummers vind je op De Rand van de Waanzin: ‘de mens', ‘kleine meid', ‘iemand', ‘saletan komeh', ‘rand van waanzin', ‘lichten van de nacht', ‘zomerochtend', ‘dat wat niet is', ‘meer aanbod dan vraag', ‘moeilijk man' en ‘kop in de wind'.
 
De 37-jarige Marco Bressers kwam begin dit jaar in enkele  dagbladen aan het woord naar aanleiding van zijn theateruitvoering van De Rand van de Waanzin. "Als kind had ik veel hobby's als schilderen, tekenen, zingen en muziek. Het gevolg was dat ik moest gaan kiezen, maar dat wilde ik niet. Daarom heb ik het gecombineerd tot één voorstelling waar muziek, beeldende kunst, theater en circus in zitten. Eigenlijk is ‘De rand van de waanzin' gebaseerd op het feit dat ik de realiteit betwijfel. Het gevoel van een droom is meer realiteit voor mij. Het moiste is als mensen hun droom waarmaken", aldus Bressers. Nu verschijnt de muziek van zijn theaterprogramma dus op cd.
Het album is voor 10 euro te koop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Zie ook www.muzcirart.nl.