Vlaanderen kent al enkele jaren het muzikale project Te Gek!?, dat psychische aandoeningen uit de taboesfeer wil halen. Vorig jaar was het goed voor een bijna avondvullend programma op een van de podia van het Dranouter-festival. Nu is er de tweede cd van Te Gek!? met ondermeer nummers van Spinvis, Jan De Smet (de Nieuwe Snaar), de Laatste Showband, Kommil Foo, en Tom Helsen.

Het project Te Gek!?, waarvan Kristien Hemmerechts het meterschap op zich nam, is een initiatief van het psychiatrisch ziekenhuis Sint-Annendael uit Diest. Het wil een positieve beeldvorming bevorderen tegenover psychiatrische patiënten en geestelijke gezondheidszorg.

De tweede Te Gek!? cd bevat 16 nummers. De volgende artiesten hebben hun medewerking verleend: De Laatste Showband, Frank Vander Linden, Lalalover, Janez Detd, Kommil Foo, Tom Helsen, Ronny Mosuse, Absynthe Minded, Spinvis, Anton Walgrave, Tine & Bert Embrechts, Milow, Esmé Bos (Tres Tigres Tristes), Jan De Smet als Johannes Paulus III, Mauro Pawlowski en Het Zesde Metaal.

,,Te Gek!? 2''. AMC 57.5027, distributie I.D.E.A.L.