Op zaterdag 17 juni presenteert de Nederlandse cajungroep Cochon Bleu de nieuwe cd It's All Coming Good in Jazzcafé De Spieghel in Groningen.

It's All Coming Good is de vijfde cd van Cochon Bleu. De groep verkent de grenzen van cajunmuziek en maakt een eigenzinnige vorm van Franstalige americana. Gewapend met een accordeon, een keur aan snaarinstrumenten, vijf zangstemmen en een stuwende ritmesectie brengt de groep liefhebbers van handgemaakte muziek in heel Europa in vervoering. Naast stampende en dampende grooves neemt het vijftal af en toe gas terug met fluisterzachte akoestische liedjes.

Alle nummers op de nieuwe cd zijn van eigen hand. It's All Coming Good werd gedeeltelijk opgenomen in de Silvox Studio in Silvolde door Caspar Falke, de unplugged nummers werden vastgelegd in The White House in Groningen door Herman Grimme. Het album verschijnt op het label Silvox.

De vorige cd's van Cochon Bleu vonden gretig aftrek bij de vele fans die de groep heeft, en kregen lovende kritieken in de media. Zoals blijkt uit enkele reacties op de voorganger Eau:
"Gehuld in een rauwe bonkende en jagende ritmiek en een atmosfeer die de geur van Louisiana-moerassen uitwasemt ... Cochon Bleu is Neêrlands best bewaarde cajungeheim." (OOR, 2004)

"Misschien wel de leukste band van Nederland" (Heaven, 2004)

"Such a great record." (South of the Mainstream, 2004)

Zaterdag 17 juni, 16.00 uur tot 18.00 uur in Jazzcafé De Spieghel, Peperstraat 11, Groningen. Toegang is gratis. De nieuwe cd is tijdens de presentatie tegen een gereduceerde prijs te verkrijgen.

EN: Nieuwe CD, dus ook nieuwe pakken!! Zie foto...

cochon bleu
Cochon Bleu en rouge