Het label Garden of Delights brengt ‘vergeten' opnamen uit de jaren zeventig opnieuw uit op cd. Het gaat dan met name om zogenaamde "Progressive Rock" uit Duitstalige gebieden. Vaak zijn het albums met vooruitstrevende muziek voor een klein publiek. En hoewel het hoofdzakelijk gaat om psychedelische en symfonische rock, fusie en blues-rock, duikt er ook af en toe een interessant folkalbum op, zoals het debutalbum van de groep Emma Myldenberger onder de gelijknamige titel in 1978. De groep opereerde toen in de luwte van gelijksoortige bands als Ougenweide en Elster Silberflug.

De zes muzikanten van Emma Myldenberger combineerden middeleeuwse blaasinstrumenten als kromhoorn en okarina met eigentijds rockinstrumentarium. De oude ballades werden in het Duits gezongen. De originele plaat van Emma Myldenberger is aangevuld met vijf bonustracks, zodat er nu ruim 52 minuten muziek te beluisteren is. Vier van de vijf bonustracks stammen van live-opnamen van een concert van Emma Myldenberger tijdens een festival in '77 in de Gewerbeschule Weinheim. Een nummer daarvan verscheen al eens op de de lp Musik aus dem Odenwald (Der Grüne Zweig 50).

‘Garden of Delights' heeft ook plannen om twee andere albums van Emma Myldenberger op cd uit te brengen, het veel geprezen album Tour de France (1979) en Emmaz live! (1981).
De band bestond uit: Anne Gosslau (viool, banjo, fluit, zang), Biber Gullatz (hobo, fluit, kromhoorn, okarina, gitaar, glockenspiel, zang), Gaby Kinscherf (zang, fluit, glockenspiel, percussie), Michel Meyer (gitaar, mandoline, zang), Reines Pauker (gitaar, percussie, zang), Topsi Tkacz (bas, gitaar, zang). Op dit album wordt de groep bijgestaan door Seppl Niemeyer (drums) en Wastl Gassert (percussie).
Zie ook www.diregarden.com.