Anderhalf jaar geleden gingen gitarist Maarten Decombel en diatonisch accordeonist Wim Claeys, de twee Vlaamse muzikanten die samen Göze vormen, een tijdelijke samenwerking aan met de Franse folkmuzikanten Frédéric Paris (klarinet, doedelzak, fluiten en diatonisch accordeon) en Gilles Chabenat (draailier). Van de concerten die zij toen gaven zijn opnamen gemaakt die volgende maand uitkomen op cd. De presentatie van die cd gaat gepaard met twee concerten.

Zo blijkt uit een alleraardigst gesprek met Göze op www.folkroddels.be. Maarten Decombel zegt tegen interviewster van dienst Eleentje: ... ‘Het eerste dat eigenlijk nu te gebeuren staat is in januari gaan we spelen met Chabenat en Paris. Er komt een cd uit van het programma dat we hadden anderhalf jaar geleden. Toen hebben ze dat opgenomen in 't EY in Belsele. Dat was een tof concert. In januari 2de of 3de week gaan we die cd voorstellen.'...

Op het album hoor je Wim Claeys (diatonisch accordeon), Frédéric Paris (klarinet, doedelzak, fluiten en diatonisch accordeon), Gilles Chabenat (draailier) en Maarten Decombel (akoestische gitaar, mandola).

De twee cd-presentatie concerten zijn
za 20/1 Théatre Molière, Brussel/Elsene www.muziekpublique.be
zo 21/1 't Ey Belsele www.tey.be.