Aanstaand weekeinde begint Wè-nun Henk met de mix van hun vierde album Over Liefde en andere duivels. De release van deze cd is naar verwachting dit voorjaar. De vioolpartijen zijn - na het vertrek van violiste Nicoline Soeter - ingespeeld door bassiste Katrien Bos. Overigens wordt Katrien Bos tijdens haar zwangerschapsverlof - haar tweede zoon Tjade Simon is 29 november geboren -vervangen door violist Peter van den Bos (ex-Dubius).

Het nieuwe album bestaat uit 10 nieuwe nummers + nieuwe bewerkingen van de 3 nummers die op het album Nieuw Akoestisch Peil stonden. De nummers op Over Liefde en andere duivels zijn (in willekeurige volgorde):  
De Duivel & Het Meisje
Te Haerlem In Den Houte
Bruidsdans
Ginderbuiten
Pieter Ging Vrijen
En 's Avonds
Hanselijn
Datmen Eens Van Drincken Spraeck/Maseurtje
Rollewijn
Zweedt
Jan De Mulder
De Keizer Van Zweden
Barceloone/Dronken Wyf/De Harderties


Concerten
Afgelopen vrijdag speelde Wè-nun Henk in Goirle in een geïmproviseerde samenstelling met als gasten Wouter Kuiper (Lirio) en Peter van den Bos.

Volgende week zondagmiddag 4/2 staan een aantal Wè-nun Henkers aangevuld met een gastlezer met een speciaal ‘winter-programma' in  De Heksenketel in  Antwerpen. ‘Omdat het maar niet wil winteren' staan dan op het programma: ‘bevroren muzikale stukjes (waaronder een winterwals), ijzige verhalen (koud, kouder, koudst), winterliederen uit het Oud Antwerps Liedboek, enkele diepvriesgedichten, glühwein en soep'. Uitvoerenden zijn: Luc Plompen (zang en stem), Katrien Bos (viool), Mark van Dal (gitaar), Hans Hoosemans (mandoloncelle, draailier) en Rudy Sturm (stem). Dit speciale programma voerden ze al eerder uit bij een Antwerpse buurtvereniging en wordt nu herhaald in het folkcafé aan de Pelgrimstraat 22, 2000 Antwerpen. Aanvang 16 uur. Toegang 4 euro voor leden en 6 euro voor de niet-leden.

Op 2 maart geeft Wè-nun Henk een benefiet-concertje in café Zomerlust in Tilburg, ten bate van een project voor seksueel misbruikte en hiv-geïnfecteerde Zuid-Afrikaanse kinderen (zie www.talentenveiling.com). Dan worden ze bijgestaan door hun allereerste violiste Tessa Zoutendijk.

Zie ook www.we-nunhenk.nl.