Wereldmuziekorkest o.l.v. Wouter Vandenabeele start offensief n.a.v. nakende cd-voorstellingen
Het is zo ver: Transpiradansa! heeft een cd klaar én een splinternieuwe eigen website. Het wereldmuziekorkest onder leiding van Wouter Vandenabeele (met 26 gedreven jonge muzikanten) begon begin 2006 als een muzikaal dansproject maar is ondertussen uitgegroeid tot een volwaardig orkest (met ondertussen twee zangeressen) dat dansbare wereldmuziek speelt en zowel gevraagd wordt voor folkbals als voor luisterconcerten én wereldse dansavonden.

Naast folk heeft Transpiradansa! immers ook een snuifje tango, een wolkje salsa en aardig wat oosterse muziek op het programma staan.

Alle informatie over Transpiradansa! en over de kersverse cd (die momenteel in Oostenrijk wordt geperst en gedrukt - hopelijk voegen ze er daar geen extra jodeltrack aan toe...) vind je vanaf nu op www.transpiradansa.be. Op de nieuwe site staan ook, in primeur, enkele (weliswaar korte) luisterfragmenten van de nieuwe cd. Die wordt in april en mei voorgesteld met een paar spetterende concerten/dansavonden. Maar daarover later meer.

transpiradansa
Transpiradansa!

Veel surfplezier (en let op de stoet van danstrumentjes die boven je Transpirascherm beweegt!). En laat gerust een berichtje achter. Oh ja: voor de grafische vormgeving tekende Hans Verdoodt, voor het ontwerp en de ontwikkeling van de site deden we een beroep op
Sebastiaan 'Arban' Barbé. Ere wie ere toekomt!

Namens Transpiradansa!
Peter De Rop
Productieleider