Een echt collectors item wordt het, de eerste compilatie-cd met één of twee live-tracks van elk van de negen GUO-concerten uit de serie 07/08, in gelimiteerde oplage van 500 stuks in eigen beheer. De Oisterwijkse concertorganisatie verwacht de release zo snel mogelijk na de seizoenssluiting in april 2008, maar vóór de zomervakantie 2008. Lekker om dan na te genieten van eerlijke folk-roots live-muziek van The Doonan Family Band, North Cregg, Dougie MacLean, Willem Vermandere, Cara, Mónica Triga, Niamh Parsons & Graham Dunne, The Tannahill Weavers en Dommelvolk.

GUO opende op de website www.do.nl/guo zojuist de mogelijkheid om alvast in te tekenen voor deze cd. Alle voorintekenaars krijgen de cd thuisbezorgd. GUO weet nog niet zeker of ze er een enkele of dubbel-cd van gaat maken. In geval van een enkel-cd bedraagt de prijs 15 euro. Een dubbel-cd gaat op 22,50 euro uitkomen. Wie nu intekent, is in elk geval verzekerd van één of desgewenst meerdere exemplaren. De betaling vindt plaats bij verzending van de cd. Er is ook een mogelijkheid voor bedrijven om de cd te sponsoren, het sponsorbedrag wordt teruggegeven in cd's.

Geluid- en studiotechnicus Bert Schutte verzorgt uitversterking, opnames en mix. Dat doet hij met professionele geluid- en opname-apparatuur die Stichting Podiumkunsten Oisterwijk aanschafte voor de GUO-concerten.

Wie wil voorintekenen op de cd, kan hiervoor terecht op www.do.nl/guo. Op deze GUO-website kunnen ook tickets worden gereserveerd voor GUO-concertserie 07/08. Kandidaat-cd-sponsors kunnen nu al meer info aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of GUO-foon: 013 - 5210175. Voor huur van de theatertechniek met technicus kan contact worden opgenomen met Bert Schutte op 06 - 16400145.