Het Vlaame duo Göze heeft een nieuw album: Quand on est bien amoureux. Daarop staan naast uitzinnige dansbare instrumentaaltjes op gitaar en accordeon ook enkele liefdesliedjes, gezongen door zangeres Olle Geris. Op hun uitgebreide cd-presentatie-tour geven ze ook twee concerten in ons land.


Op hun cd-presentatie-tour doet Göze eerdaags ook twee keer ons land aan. Vrijdag 11 januari a.s. staan ze vanaf 21 uur in Triskell Folkclub, de Bijsluiter (café Bijsmans) Plaarstraat 7 Heerlen. Zondagmiddag 20 januari vanaf 15:30 uur in Folkclub Tilburg in muziekpodium Paradox aan de Telegraafstraat 62 aldaar.

Göze-leider Wim Claeys stuurt het volgende persbericht rond:

Love, love, love. Het stiekeme gedoe in het begin. Het hoofd in de wolken en de buik vol vlinders. Spontane lachbuien en zotte manieren. Maar wat als je op de verkeerde valt? Keihard afgewezen wordt? Of erger nog: vernederd door een rivaal?

De explosieve cocktail die verliefdheid heet, is de rode draad in 'Quand on est bien amoureux', de nieuwe cd van GÖZE. Het folkduo Wim Claeys (diatonisch accordeon) en Maarten Decombel (gitaar) vervolgt het pad dat met hun eerste cd 'Gezellig Onderuit Zonder Elektriek' geëffend werd. Een bonte mix van traditionals en eigen werk, aangevuld met enkele covers van hun helden.
Nieuw is de samenwerking met zangeres Olle Geris, want wat zou deze schijf zijn zonder enkele liefdesliedjes?
Voor info over de speeldata en om de cd te bestellen, surf naar www.goze.be.

göze
Göze vorig jaar tijdens hun concert in het Eindhovense muziekcentrum, foto Ronald Rietman