In aanwezigheid van een select gezelschap geeft Marike Jager op 22 en 23 februari twee intieme concerten op een geheime locatie in de Belgische Ardennen. Alle nummers van haar nieuwe cd, die later dit jaar uikomt, worden voor het eerst live gespeeld.

Marike werkt momenteel in de studio aan de opvolger van haar debuut The Beauty Around. Dit album zal later dit jaar verschijnen. Verrassend en veelbelovend nieuw werk dat enkel binnen de muren van de studio heeft geklonken. Opvallend genoeg kun je in februari al een uniek voorproefje komen nemen. De band vertrekt dan naar een magische plek midden in de bossen van de Belgische Ardennen. In kleine, besloten kring kun je aanwezig zijn bij dit exclusieve optreden. Het concert wordt live opgenomen en omgetoverd tot zogeheten bonusmateriaal.

Als ‘special guest' word je ontvangen met een luxe 4-gangen diner. Aansluitend kun je je verheugen op een uitgebreid concert met daarin alle nieuwe nummers. Je zult overnachten in een prachtig chalet en 's ochtends samen met Marike een ontbijt genieten.

Het aantal plaatsen is beperkt tot 30 per concert. De kosten zijn €129 per persoon voor een volledig arrangement met diner, concert, overnachting en ontbijt.
Inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie ook: www.marikejager.com.

marike jager
Marike Jager, foto Ronald Rietman