De zesde cd van Palio-Paréa bevat een liederencyclus op gedichten van K.P. Kavafis. De schijf heeft de titel Nights in Attarin gekregen. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens van de groep in vervulling. Al vanaf het eerste moment dat ze gedichten van Kavafis onder ogen kregen, was er  het verlangen om ooit eens uitsluitend hiermee aan het werk te gaan.  Op 23 mei wordt de plaat officieel voorgesteld in Arnhem.

Palio-Paréa heeft een muziekprogramma samengesteld waarin de liederencyclus op Kavafis' gedichten in de eerste set gespeeld wordt en in de 2e set is het bekende repertoire van de groep opgenomen: favoriete rembétika gecombineerd met eigen werk. De nieuwe cd is te koop na voorstellingen en er bestaat de mogelijkheid tot bestellen via de website van de groep. Over een paar weken zal de cd (of enkele nummers) beschikbaar zijn via iTunes Store.

Concerten Palio-Paréa in april / mei:

26 april 2008 Theater de Schelleboom Oosterhout (N.B.) www.deschelleboom.nl.
18 mei 2008 Cultureel Centrum Abtswoude Delft 015-8882500
20 mei 2008 Stadsschouwburg Sittard-Geleen Sittard 046-4524400 óf www.uitbalie.nl.
23 mei 2008 Musis Sacrum Arnhem www.schouwburg-arnhem.nl.
25 mei 2008 DUNYA Festival - Poetry Park opening van het festival met NACHTEN "een ode aan Kavafis" Park bij de Euromast Rotterdam www.dunya.nl.

Zie ook: www.palioparea.nl.