Op dinsdag 15 december zijn Linde Nijland & Bert Ridderbos en Elly en Rikkert te gast bij Folk in de Wâlden in Oentsjerk.

In de sfeervolle ambiance van landgoed Stania State organiseert Folk in de Wâlden op dinsdag 15 december een bijzondere winterfolkavond. Om u een fijn, ontspannen intermezzo te bezorgen in de drukke wintermaand wordt ditmaal een bijzondere avond geboden in Nederlandse sferen. Men kan deelnemen aan een lopend buffet. De keuken van Stania State laat niets achterwege om de bezoekers te laten genieten van smakelijke Hollandse gerechten.

Terwijl de kaarsen branden en een ieder geniet van de knusse ambiance wordt de dis opgeluisterd door de muzikale en informele performance van het folkduo Sidaro. De avond wordt vervolgd met een concert van folkzangeres Linde Nijland, bekend van Ygdrassil en haar eerdere  concerten bij Folk in de Wâlden. Ze wordt begeleid door Bert Ridderbos.

linde nijland en bert ridderbos
Linde Nijland & Bert Ridderbos

Vervolgens is er een bijzonder en gedenkwaardig optreden van Elly Nieman & Rikkert Zuiderveld. Voor het eerst sinds vele jaren zijn ze in Fryslân weer in het 'wereldse circuit' te zien en te horen als de twee Vreemde Vogels die ze nog altijd zijn. Ze zullen veel liedjes zingen uit een wonderlijke tijd van verbeelding in de zestiger en zeventiger jaren. Maar ze brengen ook verrassende nieuwe nummers.

elly en rikkert
Elly en Rikkert

De avond wordt afgesloten door de vier artiesten met elkaar.  Folk in de Wâlden staat garant voor fijne muziek en heerlijk eten in een gemoedelijke sfeer.
 
Dinsdag 15 december 2009, Folk in de Wâlden met Linde Nijland & Bert Ridderbos en Elly en Rikkert. Stania State, Rengersweg 98 B, Oentsjerk

De avond begint om 18.00 u. entree: 25 euro all in; reservering: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 058-2125690 / 058-2562736

Kijk ook eens op  www.folkindewalden.nl