Op 20 november 2012 staan de Tannahill Weavers op een nieuw folkpodium in het centrum van Antwerpen (B).Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer snel, de voorverkoop is al geopend.

Het bericht dat wij kregen van de organisatie:

Het Antwerpse "Folk in't Stad" collectief gaat ervoor!

Even voorstellen:

Enkele Antwerpse  folkliefhebbers slaan de handen in elkaar om samen met centrum Den Beulebak te Antwerpen een nieuw folkpodium te creëren. Een plaats voor folkconcerten, -jams en -bals. Je vindt den Beulebak op de Sint-Nicolaasplaats 10 in het centrum van Antwerpen. Onze missie: Folk! Folk! Folk! Folk! Folk! Folk! Folk! Folk! Folk! Folk! Folk! Folk! Folk!

In dat kader presenteren wij fier één van onze komende concerten, en wat voor één: De zogenaamde Trailblazers for Scottish music,

DE TANNAHILL WEAVERS!

De Tannahill Weavers worden zonder meer gerekend tot het summum van de traditionele Schotse bands. Hun gevarieerde repertoire omspant de eeuwen met gedreven instrumentals, actuele songs en originele ballads en wiegeliedjes. Hun muziek laat jong en oud het rijke en gevarieerde muzikale erfgoed der Kelten ervaren. Deze veelzijdige muzikanten ontvingen door de jaren heen consequent onderscheidingen over de hele wereld voor hun uitbundige optredens en uitstekende opnames. De Tannahill Weavers zijn een verpersoonlijking voor Keltische muziek, en als we ons aan superlatieven zouden wagen, noemen we hun talent gewoon "geweldig"

Het maximum aantal toeschouwers is beperkt tot 75, dus wenst u er bij te zijn, wees dan snel

Ticket voorverkoop

1. Tijdens activiteiten van Folk in 't Stad te Antwerpen (evenementen zijn te volgen op onze Facebook pagina http://www.facebook.com/Folk.in.t.Stad)
2. In Café the Highlander- Pieter Van Hobokenstraat 2, Antwerpen (maandag gesloten)
3. Door Europese overschrijving op rekening: BE 80 8508 7756 6977.
BIC begunstigde: SPAABE22  op naam van Marc Driessens, met vermelding Tannahill + uw naam en adres. De tickets worden u onmiddellijk toegestuurd na ontvangst van de betaling

Mis dit niet !