Op zaterdag 7 juli 2012 start het duo Drijfhout op Vlieland een reeks van zeven concerten "Onder de Vuurtoren".

In samenwerking met Staatsbosbeheer en Harry’s Beach essentials organiseert het Vlielandse duo Drijfhout deze zomer zeven keer een “Concert onder de Vuurtoren”. Op het vuurboetsduin, onder het licht van de vuurtoren van Vlieland, aan de rand van het bos, is een open plek. Tussen de bomen door zie je de Waddenzee. Vlielanders kennen deze plek als "Blikspuutkuil". De natuur heeft hier in de loop der jaren zelf een openluchttheater gevormd. Deze unieke plaats in de natuur op Vlieland vormt het decor voor een reeks nieuwe zomeravond concerten van Drijfhout: "Concert onder de Vuurtoren". Een avond met muziek en verhalen van Vlieland, de wadden en (ver) daarbuiten. Gestrande schepen, opbloeiende liefde onder de Vuurtoren, hoop en verlangen en jutten langs de kusten zijn de thema’s die Drijfhout deze avonden zal bezingen.

Drijfhout
Harry’s beach essentials zorgt ervoor dat niet allen de zoete klanken van Drijfhout u tegemoet komen vanaf het duin. Ook de geur van verse koffie, vermengt met zilte zeelucht en een toefje dennengeur zal u het duin op lokken deze zomer!? Staatsbosbeheer was gelijk bij het idee al enthousiast en verleende op alle mogelijke manieren medewerking om deze concerten te realiseren. ?

De concerten onder de vuurtoren vinden plaats op Zaterdag: 7, 14, 21 juli, 4, 18, 25 augustus en 1 september, aanvang 20.00 uur, zelf meenemen: iets om op te zitten, dekentje bij fris weer, flesje wijn, wat u maar wil.  Toegang is gratis! (vrijwillige bijdrage is van harte welkom) ?Locatie: Blikspuutkuil: Vuurtorenweg naar boven, halverwege rechts, volg de pijlen.

Zie ook: www.drijfhout-vlieland.nl