Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van het Airiesjkwair komen de Fureys & Davey Arthur op zondag 11 november naar het Vereenigingsgebouw in Bovenkarspel.

20TH ANNIVERSARY of the "AIRIESJKWAIR" with the "FUREYS" and DAVEY ARTHUR"

Wanneer: zondag 11 november 2012
Aanvang: 14:00 uur
Waar: Het Vereenigings Gebouw, Hoofdstraat 206, 1611 AM, Bovenkarspel
Kosten:  €.17.50 incl. bufet
Contact: via e-mailadres: Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ter ere van het 20 jarig bestaan van het Airiesjkwair komt de legendarische band uit Ierland "The Fureys and Davey Arthur" zondag 11 november naar Het Vereenigingsgebouw in Bovenkarspel

De broers Finbar, George, Eddy en Paul (ze komen uit een zeer muzikale familie) begonnen 34 jaar geleden samen met hun vriend Davey Arthur hun muzikale toernee door de wereld, ze trokken en trekken volle zalen in heel Europa, Australie, Nieuw Zeeland, Canada en Amerika.

De jongste broer Paul is overleden en Finbar is solo gegaan, Eddie, George en Davey worden bijgestaan door Daniel Lynch (accordeon) en de zeer muzikale Luke Crowley.

Meer dan 53 CD's hebben ze gemaakt, waaronder vele hits als: When you are sweet sixteen, The Green Fields of France, The Old Man, Steal Away, Goodnight Irene, Red Rose Cafe, The Lonesome Boatman, I will love you.

Ze spelen niet alleen de bekende Ierse jigs en reels maar zingen ook prachtige emotioneel geladen love en sadsongs, die veel mensen aanspreken.

Kortom deze topband staat garant voor een heerlijke middag.

Als folkliefhebber mag u dit concert zeker niet missen. De middag begint om 14.00 uur met optreden van het Airiesjkwair, daarna een concert van The Fureys en tot slot een gezellig samenzijn met een buffet en dat alles voor de prijs van 17,50 euro

Zie ook website van het Vereenigings gebouw: http://www.vereenigingsgebouw.nl/evenementenagenda2.html

Kaarten a €. 17.50 verkrijgbaar via:

Tel.: 0228.513001
Mob.: 06.51042980