Morgen gaat een nieuw seizoen Ad van Meurs presenteert... van start in Eindhoven. Het Avalanche Quartet is uitverkocht, maar daarna staan deze maand nog optredens op het programma van Oh Susanna & Jenee Halstead, Danny Schmidt & Carrie Elkin en Kelly Joe Phelps.

Programma september 2012:
3 september: Avalanche Quartet
In januari is deze show helaas wegens ziekte niet doorgegaan maar nu zijn ze er wel, met hun ode aan Leonard Cohen, de oude meester, die nu weer zo in de belangstelling staat.
(deze show is uitverkocht)

10 september: Oh Susanna & Jenee Halstead
Twee schitterende siso-writers die  al eerder op het podium stonden bij Meneer Frits… Klasse dames!

17 september: Danny Schmidt & Carrie Elkin
Danny stond al een keer op Naked Song waar hij diepe indruk maakte met zijn donkere stemgeluid en dito songs. Hij komt met zijn wederhelft die ook heel mooie songs schrijft en zingt. Top avond!

24 september: Kelly Joe Phelps
Van Meurs: Ik ken geen betere gitarist, alchemist van snaar en melodie, liedkunst tovenaar, sjamaan van de introvertie, etc... Kelly Joe legt ons zijn rituele muziek op…om maar weer eens oude uitdrukking te gebruiken: luister en huiver!

In oktober:
1 oktober: Matt Harlan & The Sentimentals
8 oktober: Geen show
15 oktober: Brian Webb & support Claude Bucaro
22 oktober: Malcolm Holcombe
29 oktober: Heather Myles & Cash On Delivery

Ad van Meurs presenteert iedere maandagavond singer-songwriters in Meneer Frits, Hoek Markt /Jan van Lieshoutstraat, Eindhoven. Aanvang 21:00 uur, entree €9,-

Zie ook: www.meneerfrits.nl, www.muziekgebouweindhoven.nl of www.advanmeurspresenteert.nl.