De opening van het folkclubseizoen The Cottage Life in Oude Niedorp wordt op 16 september verzorgd door de band Gather Roses.

Op zondag 16 september opent de folkgroep Gather Roses het seizoen 2012/2013 van de folkclub The Cottage Life. Dit optreden vindt plaats in de lounge van The Irish Cottage. Aanvang 15.30 uur.2 x een uur en een half uur pauze. Eind optreden  18.00 uur.
Gather Roses komt uit Groningen en is opgericht door zangeres en gitarist Roos Galjaard.Gather Roses weet invloeden uit de folk,pop en wereldmuziek tot een byzonder puur geheel te smeden  en brengt haar muziek met veel passie en plezier.Gather Roses betekent PLUK DE DAG,oftewel geniet van het leven en dat is wat de groep ook uitstraalt.
De uitsluitend eigen nummers zijn geinspireerd op het leven in al zijn  facetten. De groep bestaat uit Roos Galjaard: lead vocals en gitaar, Job Wiegant: toetsen,accordeon en gitaar, Wiro Jacobs: contrabas en backing vocals en Lielian Tan: drums en backing vocals. Website: www.gatherroses.nl

Folkclub The Cottage Life heeft als doel goede folkmuziek in een huiskamersfeer te brengen voor een lage prijs. Van september tot en met mei is op de derde zondag van de maand een optreden.
U kunt  lid worden van de folkclub. Lidmaatschap voor komend seizoen kost 45 euro.U steunt dan tevens de folkclub.De entree voor 1 optreden kost 7 euro.Tot 12 jaar gratis.12- 16 jaar 2.50 euro.

U kunt ook losse kaartjes kopen als bv kadokaartje.
Zie voor alle informatie www.folkclub-thecottagelife.nl en www.theirishcottage.nl, of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Adres The Irish Cottage: Verlaat 4, tussen Oude Niedorp en Heerhugowaard. Vrij parkeren op de Tulpenkade. U bent bestemmingsverkeer.