Acoustic Alley en Projazz openen op vrijdag 28 september gezamenlijk het nieuwe seizoen met Fay Lovsky en Arthur Ebeling in Theater In de Steeg in Den Haag.

Fay Lovsky en Arthur Ebeling vormen het perfecte muzikale huwelijk. Een zingende zaag en een gretsch gitaar. Zowel evergreens als obscuriteiten, engeltjes en olifanten. De voorliefde voor rare klanken en effecten, de grappige monologen en interactie met het publiek maken hun optreden altijd weer bijzonder en sfeervol.

Fay Lovsky
Geïnspireerd op de muzikale tradities van New Orleans en onder de werktitel “Back to New Orleans” brengen Arthur Ebeling en Fay Lovsky en band een muziekprogramma met een repertoire dat bestaat uit een verfijnde gumbo van jazz, folk, blues, soul, rock & roll en ballades.
De carrière van Fay Lovsky begon al op de middelbare school met optredens in cafés met nummers van Joni Mitchell en Simon and Garfunkel. In 1986 ging Fay meewerken aan Magnificent Seven van Henny Vrienten. In 1994 richtte Fay de groep La Bande Dessinée op.

Arthur Ebeling
Ebeling speelde onder andere met Huub van der Lubbe en Bennie Jolink tijdens diens solo theaterproject. Hij stond op het North Sea Jazz en speelde op vele grote blues- en jazzfestivals in binnen- en buitenland. Hij wordt de ‘Gretsch koning’ van Nederland genoemd en beheerst een meesterlijke gitaartechniek.

Vrijdag 28 september 2012, Fay Lovsky en Arthur Ebeling
Het concert begint om 20.15 uur. De entree bedraagt € 15,00. Reserveren www.acousticalley.nl
Theater In de Steeg, Westeinde 165 2512GX Den Haag
Zie ook: www.projazz.nl