Op zondagmiddag 30 september presenteert EADEN zijn nieuwe cd The Road in Goirle.

EADEN is een EURO-FOLK band rond het duo Karin Poell en Roland Verstappen … passievolle stemmen, violen, gitaren, bouzouki, mandoline, drums en bas. Met als stralend middelpunt de engelachtige zang van Karin. Haar stem raakt. Tot in je diepste binnen.

EADEN heeft een nieuwe CD THE ROAD. Haar tweede. Haar eerste op het CONTINENTAL label. Een schijf die staat als een huis met gastmuzikanten als Cor Mutsers, Joost van Es en Alides Hidding. Gemixt door de mannen van Gare du Nord. Met 11 steengoede songs van de hand van singer/songwriter en producer Roland Verstappen in de traditie van de Europese Folk zoals Celtic, Gipsy, Rebetika  en een vleug Fairport, Clannad en Loreena. Maar ook Americana, Oosters & Balkan.

De eerste CD Rays Of The Yellow Sun uit 2006 is in binnen en buitenland goed ontvangen en zelfs de BBC draait nog regelmatig stukken hiervan. EADEN heeft intensief getoerd met deze CD in binnen en buitenland. En steevast stond er in de pers “Folk op haar best”.

De tour-band is geheel vernieuwd. Een boeiende groep meesterlijke musici die je de hele avond op het puntje van je stoel zullen houden. Van meeslepende verhalende ballads tot pakkende en swingende rocky tunes en songs.

En het zijn steengoede songs, opzwepende en meeslepende muziek en een zangeres vol passie die je meeneemt op THE ROAD to EADEN.

Eaden

Karin Poell: zang
Roland Verstappen: ak.&el. gitaren, bouzouki, mandoline, zang
Joost van Es: violen, zang, mandoline.
Gemmy Tielemans: el. & ak. gitaren.
Carlos Breton: basgitaren.
Jan van Nieuwenhuize: drums en slagwerk

www.facebook.com/EADENFOLK
www.eaden.eu
www.continental.nl

“The Road”.
30 September Jan van Besouwhuis te Goirle.
Aanvang 17 uur. Entree gratis.