Klein Paradiso in Echten begint het concertseizoen op zaterdag 29 september met Blue Dew en hun nieuwe voorstelling The Fair-Haired Boy.

Blue Dew is een folkband die nationaal bekendheid geniet dankzij haar voorstellingen waarin zij Ierse- en Amerikaanse muziek combineert met verhalen en beelden. Blue Dew brengt de nieuwe voorstelling ‘The Fair-Haired Boy’, een door John Beumer geschreven en verteld verhaal voor volwassenen, begeleid door muziek van Blue Dew.
Er was een tijd dat voor de Ieren het bovennatuurlijke net zo vanzelfsprekend was als de tastbare wereld van hun bestaan. ?Het is de tijd waarin in heel Europa de sprookjesfiguren zijn verdreven terwijl ze in Ierland nog volop geloven in geestverschijningen en fairies! ?Het is de tijd waarin muzikanten en beroepsvertellers van boerderij naar boerderij trekken. Muzikanten met een onuitputtelijk repertoire van vrolijke melodieën en droevige ballades. Vertellers trekken rond met verhalen die meerdere avonden duren. Zo garanderen muzikanten en vertellers zich van hun dagelijkse hap eten en een plek voor de nacht. Want wie wijst een muzikant de deur die hoop en troost brengt? Wie stuurt een verhalenverteller weg voordat hij het einde van zijn verhaal kent? Wie meer wil weten over Blue Dew kan terecht op: www.bluedew.nl

 

Blue Dew
29 september 2012 in ‘Klein Paradiso’ De Olde Karke, Zuidwolderweg 8, Echten.
De entree bedraagt 10,- euro, reservering is gezien het beperkte aantal plaatsen gewenst. Tel. 0528-37 37 66 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over het concertprogramma is te vinden op www.delibre.nl