Op 8 december 2012 kun je de TIENDE editie beleven van de Free Acoustic Music Party. Wederom in buurthuis de Elzenhof in Dalem (gem Gorinchem).

Dit mooie en gezellige akoestische muziekfestival draait om muziek, eten en samenzijn. Bezoekers en muzikanten brengen iets te eten mee dat ze hebben bereid, voor op de grote tafel waar we allemaal de hele dag van kunnen genieten. Ook gerechten die moeten worden opgewarmd zijn welkom; er staat straks een combimagnetron. Aangezien de muzikanten ons ook al muziek brengen, is het wel extra leuk als vooral bezoekers hun best doen om iets te bereiden en mee te nemen natuurlijk! Drankjes zijn verder te verkrijgen aan de bar van het uiteraard rookvrije gebouw.

Het programma van prachtige bands, duo's en solisten die afgewisseld in de kleine en in de grote zaal spelen, loopt van half drie tot middernacht. De hele tijd kan er ook gejamd worden in de foyer of een van de kleine lokaaltjes. Je kunt desgewenst je instrument in een afgesloten ruimte opbergen; even vragen aan de mensen achter de bar. Maar op het foyerpodium is ook plek.
De FAMP is ooit begonnen als een echt bluegrassfestival maar is in de loop der jaren qua muziekstijl veel breder geworden. Er wordt folk gespeeld, jazz, bluegrass, blues. De gemene deler is dat het pure muziek is, gespeeld op akoestische instrumenten.

Het festival is gratis toegankelijk. Dat is mogelijk omdat de muzikanten en medewerkers hun tijd en kunsten ter beschikking stellen. Door subsidie van de gemeente Gorinchem en enkele sponsoren wordt het mogelijk gemaakt. Er zijn echter nog wel sponsoren nodig. Wilt u of uw bedrijf een bijdrage leveren, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Op 8 december gaat de Elzenhof om 14 uur open. Het programma begint om half drie en gaat door tot middernacht.

FAMP 8 december 2012
14:00 Elzenhof open
14:30 Ned Egan foyer
15:00 Dirty Gift grote zaal
15:45 Gentle Blue kleine zaal
16:15 Bont & Bluegrass grote zaal
17:00 Jürgen Rijkers kleine zaal
17:30 Family Tree grote zaal
18:15 pauze
18:45 Elrieke grote zaal
19:15 Thomas en Max Baggerman kleine zaal
19:45 El Kroppo & friends grote zaal
20:30 Yonder kleine zaal
21:00 Kalifi grote zaal
21:45 Phenomenon: Pauliina & John kleine zaal
22:15 Ramblin' Men grote zaal
23:00 Taas foyer
Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/freeacousticmusicparty.
Kom gezellig kijken, luisteren, jammen, eten en drinken op dit festival voor alle leeftijden!
Centraal aanspreekpunt voor en tijdens het festival is organisator Arie van Steenis, mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot ziens op 8 december!