VENcE weet met haar muziek een bijzondere sfeer op te roepen en dat gaat 26 januari zeker lukken in de Olde Karke in Echten. Het kriebelt en beroert. Is vol bravoure en intens dynamisch. De viool en cello slepen je mee, terwijl de drums tegenwicht biedt en je in het gareel houdt. Viool en cello vormen samen met de gitaar de basis, maar de band dijt net zo gemakkelijk uit met drums, accordeon en piano. De teksten, uit de hand van de zanger, lijken te gaan over hoe je aankijkt tegen al het andere en de exacte betekenis wordt overgelaten aan de interpretatie van de luisteraar!

Het samenspel tussen de bandleden is opmerkelijk. Elk instrument dient het grotere geheel zonder zelf op de achtergrond te raken. VENcE brengt, zowel versterkt als akoestisch, een intense, gedreven live show van klein en ingetogen tot het meer uitbundige polka/gipsy-rock stampwerk. In Klein Paradiso zal VENcE zich akoestisch maar intens ingetogen van zich laten horen, een unieke belevenis!
www.vence.nu

26 Januari 2013, 20.00 uur in ‘Klein Paradiso’ De Olde Karke, Zuidwolderweg 8, Echten.
De entree bedraagt 10,- euro  Tel. 0528-373766 of via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.