Jodymoon is op zaterdag 26 januari te gast in CC Jan van Besouw in Goirle.

Jodymoon schuift moeiteloos van pop naar folk, van roots naar klassiek!
Het Nederlandse duo Jodymoon maakte twee jaar geleden veel indruk met het prachtige Who Are You Now; een plaat die met louter superlatieven werd onthaald. Een tijdje geleden verscheen de nieuwe plaat van het duo uit Maastricht, The Life You Never Planned On.
Jodymoon imponeert direct in de openingstrack Blue Sky Rainbow, waarin de ingetogen banjoklanken van Johan Smeets worden gecombineerd met het bijzonder mooie stemgeluid van zangeres Digna Janssen; absoluut een van de beste zangeressen die Nederland rijk is. In de tracks die volgen laat Jodymoon horen dat het zich niet laat beperken door de strikte kaders van de Amerikaanse rootsmuziek. Invloeden uit de country, folk, gospel en blues vormen weliswaar de basis van de muziek van Jodymoon, maar zeker wanneer de instrumentatie wat rijker is en wordt aangevuld met onder andere strijkers, schiet de muziek van het duo ook meerdere andere kanten op en springen met name invloeden uit de Britse folk, jazz, klassieke muziek, pop en filmmuziek in het oor.
Live schuift multi-instrumentalist Johan Smeets moeiteloos van gitaar naar dobro, van percussie naar piano. En de twee strijkers, viool en cello, leggen een breed tapijt onder de composities. Voeg daar de krachtige, dynamische en soulvolle stem van Digna aan toe, en bij de luisteraar ontstaat het weldadige gevoel ondergedompeld te worden in de warmte van Jodymoon. Dus liefhebbers van Amerikaanse rootsmuziek en van stemmige en emotievolle popmuziek, kom zaterdagavond 26 januari naar de Kapel en val voor deze prachtige mix van folk, pop, klassiek en roots.

Live speelt Jodymoon in de volgende bezetting: ?Digna Janssen: zang, piano ?Johan Smeets: gitaar, dobro, banjo, percussie, zang ?Marie-José Didderen: cello ?Wim Spaepen: viool

Jodymoon met The life you never planned on (pop, folk, klassiek en roots)

Datum: Zaterdag 26 januari 2013
Aanvang: 20.30 uur
Entree: € 15,00 (incl. drankje)

Kaarten voor de voorstelling zijn te verkrijgen via de website www.janvanbesouw.nl. of aan de kassa van Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1 te Goirle. Maar ook telefonisch kunt u reserveren via nummer 013-5343400 tijdens kantooruren, of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..