Op woensdag 20 februari staat de Britse folkbigband Bellowhead in De Oosterpoort in Groningen, Folkforum mag voor dit optreden een set van 2 vrijkaarten + een poster weggeven.

Swingende muzikale heksenketel
Bellowhead roert uiteenlopende muziekstijlen als bigband, folk, rock, soul, jazz en klassiek door elkaar en maakt er een vlammend brouwsel van. Het is het recept waarmee de Britten de aloude Engelse folkmuziek op krachtige wijze naar hun hand zetten. Nadat de groep in 2010 een spetterend visitekaartje afgaf tijdens Trad.It!, toverde Bellowhead afgelopen februari de uitverkochte kleine zaal van De Oosterpoort om tot een swingende muzikale heksenketel. Niet voor niets werd de groep door BBC Radio 2 meerdere malen uitgeroepen tot beste Britse folkgroep. Dit jaar kreeg de band voor hun jongste cd Broadside de BBC Radio 2 Award voor Best Album, een keuze die door het publiek gemaakt werd.

Bellowhead
Woensdag 20 februari 2013, Bellowhead in De Oosterpoort in Groningen
Aanvang 20:30, entree €16,03 (excl. servicekosten).
Kaartverkoop: kassa (ma t/m za van 12.00 – 18.00 uur: 050 368 0 368) en website De Oosterpoort, Plato, Free Record Shop, Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45 p/min) en www.ticketservice.nl.

Actie
Folkforum mag voor dit optreden 1 set van twee vrijkaarten plus een poster van Bellowhead weggeven. Wil je hiervoor in aanmerking komen stuur dan voor 17 februari 2013 een mail met onderwerp Bellowhead en je naam, adres en woonplaats naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De winnaar ontvangt bericht.