Op 8 maart is de zevende editie van Rauw Hees Teder in theater de Grott in Breda. Er zijn dan optredens van Jelle de Vries, Lulu Doxin en Rita Light.


Rauw Hees Teder
is een singer-songwriteravond in theater de Grott in Breda die helemaal in het teken staat van de muziek. Op Rauw Hees Teder praat het publiek niet door de muziek heen. Op RHT VII op 8 maart optredens van Jelle de Vries, Lulu Doxin en Rita Light. Rauw Hees Teder koppelt lokaal en regionaal talent aan gevestigde namen. Sfeer en ambiance verzekerd in het intieme theater de Grott aan Haagweg 98 (door de groene poort)

Jelle de Vries
Jonge en talentvolle singer-songwriter uit Breda. De zeventienjarige muzikant verwerkt invloeden uit de rock en blues in zijn gevoelige liedjes. Naast gitaar speelt Jelle ook piano. Hij heeft zich op jonge leeftijd ontwikkeld tot een allround muzikant die tijdens Rauw Hees Teder heel wat harten hoopt te raken.

Lulu Doxin
Lulu Doxin speelt een mix van pop, rock, folk en dance. Ze is beïnvloed door artiesten als Tom Waits, Ryan Adams en Anthony and the Johnsons. Ze studeerde aan de Popacademie en toerde onder meer door Ierland. Daar nam ze ook de nummers voor haar EP Fairly Deep Snow op. Op dit moment wordt gewerkt aan een nieuwe cd.

Rita Light
Afsluiter van Rauw Hees Teder VII zijn de mannen van Rita Lynn. Omdat de hele band niet in de Grott past, komen ze met een afgeslankte versie: Rita Light.
De sfeer en passie van deze Americana band zal er niet minder om zijn. Onlangs verscheen een nieuwe EP. Daarop onder meer het nummer No More Milk Recordings.
Komen luisteren natuurlijk, wordt mooi!

Vrijdag 8 maart 2013, Rauw Hees Teder in de Grott in Breda.
De entree voor deze avond in de Grott is 5 euro, zaal open om 19.30 uur en aanvang optredens 20.00 uur. 

Informatie en reserveringen via: www.facebook.com/rauwheesteder of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..