Komende vrijdag, 12 juli, is het Amerikaanse damestrio Tillery (jazzy harmonieën en folky melodieën) te gast in een intieme setting in de North Sea Jazz Club in de Westergasfabriek in Amsterdam.

In het weekend van North Sea Jazz Festival (12, 13 en 14 juli), presenteert de North Sea Jazz Club grote namen van het festival in een intieme setting. Op vrijdag 12 juli is dat de vocale superformatie Tillery.

De New Yorkse zangeressen Rebecca Martin, Gretchen Parlato & Becca Stevens staan individueel bekend als top of the bill vocalisten en songwriters. Gedrieën vormen ze Tillery: een collectief dat meer dan de som is van de toch al formidabele delen. De chemie tussen de drie stemmen maakt de samenwerking scherp, speels, inventief en adembenemend muzikaal. Jazzy harmonieën en folky melodieën die doen denken aan Joni Mitchell. De dames zijn onderling bevriend en bewonderen elkaars talent. Sinds de oprichting van Tillery in 2010 ontvangen zij louter staande ovaties.

Vrijdag 12 juli 2013, Tillery in de North Sea Jazz Club in de Westergasfabriek in Amsterdam.
Aanvang 21:00 uur, entree: zitplaatsen €24,- (eventueel met mogelijkheid om te reserveren voor een driegangenmenu vooraf) of staanplaatsen €20,-
tillery in de northsea jazz club affiche
Zie ook: http://www.northseajazzclub.com.