Op zondag 18 augustus bijt Irish Stew het spits af van een reeks zomer- en tuinconcerten in het Karmelklooster in Drachten. Daarna volgen nog onder meer Frysk Csardas en Gerrit Breteler & Clara Rullmann.

Elke zondagmiddag is er in het Karmelklooster in Drachten andere muziek. Drie concerten op een middag van een half uur. Om twee uur, om drie uur en om vier uur.

De een houdt van folkmuziek, een ander van luisterliedjes. Misschien komt u uit uw stoel en danst u mee op de rock & roll muziek? De eerste dansgasten op de grasmat scoren vaak een gratis consumptie!

Heerlijk genieten in de tuin van muziek, een heerlijk kopje koffie met lekkernijen van de hofleverancier uit Drachten en de prachtige fototentoonstelling rond Koningin Beatrix.

Zondagmiddag 18 augustus bijt Irish Stew de spits af. Irish Stew staat garant voor een gevarieerd programma onvervalste folk muziek. Met meer dan 30 jaar is Irish Stew de langst bestaande groep van Friesland, en nog steeds is elk optreden van dit kwartet een waar feest. Vier doorgewinterde folkartiesten stralen een hecht gezelschap uit dat met veel plezier op het podium staat. Ze spelen Ierse ballades en pubsongs, aangevuld met seasongs, shanties en eigen werk. Vierstemmig met een stampende bas en een virtuoze viool. Er bestaat voor deze groep maar één manier van spelen: er vol voor gaan en er ook volop van genieten!!! U bent van harte welkom bij dit tuinconcert!

Wat kunt u qua muziek verwachten in 2013?
18 aug. Irish Stew, Ierse folkmuziek entree 12,50
25 aug. Frysk Csardas, Fries zigeunerorkest entree 12,50
1 sept. Inez Timmer & Peter van der Zwaag met o.a. liedjes van hun nieuwe cd entree 15,- 
8 sept. Rock & roll muziek met Weima & van der Werf entree 12,50 
15 sept. Gerrit Breteler en Clara Rullmann entree 15,-

De entreeprijs is inclusief de 3 half uursconcerten, de tentoonstelling “Onze Koningin, eerbetoon in foto’s”, bezichtiging van tuinen en klooster en een kopje koffie of thee.

Het klooster is elke zondagmiddag geopend van 13 tot 17 uur. Bij twijfelachtig weer vinden de concerten plaats in de kapel van het klooster.

Karmelklooster Drachten
Burg. Wuiteweg 162
9203 KP Drachten
tel.: 0512-512103
www.karmelklooster.nl
www.facebook.com/karmelklooster