Op vrijdag 13 September 2013 komt de Ierse singer/songwriter Martin Hutchinson in Tilburg een huisconcert geven in de serie Folk At Home concerten.

De in county Kildare geboren Martin Hutchinson speelde van jongs af aan in de band van zijn vader, aanvankelijk als accordeonist, maar later ontwikkelde hij zich tot een fantastisch gitarist en startte hij een succesvolle solocarrière als singer/songwriter. Door zijn humoristische, maar ook gevoelige composities is hij een zeer geliefde gast intussen op diverse plaatsen in Nederland, maar hij treedt ook internationaal op, onder meer in Denemarken en Duitsland.

Meer informatie over dit concert en de overige concerten van Folk At Home kunt u vinden op de website www.folkathome.nl. Via deze website kunt u ook reserveren voor het concert en u op de verzendlijst laten zetten indien u voortaan over elk concert geïnformeerd wilt worden.
Bellen of mailen kan ook: 06 12146455 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het concert begint om 20:00 uur, de koffie en thee staan klaar vanaf 19:15 uur! Reserveren is noodzakelijk, want vol is vol!
De kosten bedragen 12,50 euro en dit is inclusief drankjes en hapjes.
Er wordt gestreefd naar een "sessie achteraf", dus breng je instrument en/of je stem mee als je lekker zelf ook nog muziek wilt maken!!

Agenda Folk At Home 2013/2014
Vrijdag 13 September 2013 Martin Hutchinson
Zaterdag 23 November 2013 de comedy skiffleband Kick 'n Rush uit Mansfield
Donderdag 16 Januari 2014 Flossie Malavialle
Vrijdag 28 Maart 2014 Pete Morton, Roger Wilson en Chris Parkinson
Zondag 27 April Donna Verzaro en Jean-Luc Roumier
Zaterdag 7 Juni Anthony John Clarke