In de serie Folk at Home huisconcerten in Tilburg komt op zaterdag 23 november aanstaande de Comedy Skiffle Band Kick 'n' Rush de boel op stelten zetten.

Wie van een avondje ongebreideld lachen, droge Engelse humor, covers van bekende en onbekende "folk" gespeeld op gitaar, wasbord en theekistbas houdt, mag deze avond zeker niet missen!
Skiffle is een muzieksoort die in de jaren twintig en dertig in de Verenigde Staten ontstond en afgeleid was van Amerikaanse dixieland, folk, blues en jazz. De traditionele skifflebands bedienen zich van huishoudelijke artikelen om op te spelen bijv. het wasbord en een theekist. Daarnaast zijn de akoestische gitaar en de banjo gebruikelijke instrumenten.
De band Kick 'n' Rush is al jaren een graag geziene gast op bijvoorbeeld De Vakantiebeurs en de British Car and Life Style Beurs. Hun optreden wordt doorspekt met woordspelingen en grappen, hun show is zeer visueel en hun muziek gaat van Yankee Doodle en Oh When the Saints tot muziek van The Fureys en The Beatles. Speciaal voor Folk at Home komen ze met 4 man en het belooft een geweldige, vermakelijke avond te worden!

Op www.folkathome.nl kunt u alle informatie vinden over Kick 'n' Rush en over reserveren voor dit huisconcert.

Data van de volgende concerten in de serie Folk at Home:

Zaterdag 23 november 2013: Comedy Skiffle Band "Kick 'n' Rush
Donderdag 16 januari 2014: Flossie Malavialle
Vrijdag 28 maart 2014: Pete Morton, met Roger Wilson en Chris Parkinson
Zondag 27 april 2014: Donna Verzano en Jean-Luc Roumier
Zaterdag 7 juni 2014: Anthony John Clarke