Acoustic Alley start op 30 oktober een nieuwe concertreeks: Strictly Acoustic. Eugene Ruffolo is de eerste die onversterkt zal spelen in theater In de Steeg in Den Haag.

Op woensdagavond 30 oktober 2013 gaan voor het eerst alle stekkers eruit bij Acoustic Alley. De Amerikaanse singersongwriter Eugene Ruffolo opent de nieuwe serie ‘Strictly Acoustic’ waarbij de muziek in alle puurheid over het voetlicht wordt gebracht. Het intiem theatertje  In de Steeg leent zich hier bij uitstek voor.
Eugene Ruffolo nam reeds zeven studioalbums en wordt in eigen land enorm gewaardeerd vanwege zijn fluwelen zangstem en songwritertalent. Dit heeft hem reeds een aantal prestigieuze awards opgeleverd. Vanwege zijn stem wordt hij vaak gevraagd om bijdragen te leveren aan studio-opnames of live-optredens. Zo werkte hij samen met Lori Lieberman, Mary Chapin Carpenter, Cheryl Wheeler en Kenny Loggins. Hij was in het verleden ook te gast bij de Dave Letterman Show.  Acoustic Alley kon zich geen betere opener voor deze serie wensen.

Entree voor dit optreden bedraagt €10,--. Reserveren via www.acousticalley.nl

Op vrijdag 25 oktober staan drie artiesten van eigen (regionale) bodem op het programma. Faint Lights, Merlijn Nash en Danella Smith verzorgen een gevarieerd muzikaal boeket tijdens een reguliere singersongwriteravond. Entree hiervoor is gratis.

Beide avonden beginnen om 20.15 uur en vinden plaats in het Theater In de Steeg, Westeinde 165 in het centrum van Den Haag.
Meer informatie www.acousticalley.nl of 070-3458191.