Op zaterdagavond 2 november om 20.00 uur treedt de band Oisín op in Grand Café Heeren Dubbel te ’s-Heerenberg. De opbrengst van dit concert gaat naar een goed doel.
Oisín zal het publiek door haar fijne Ierse Folkmuziek zonder problemen “gaan meenemen” naar de gezellige sfeer van een Ierse pub! 

Oisín, voortgekomen uit de in de folkwereld zeer populaire band Cloggy Dew, speelt traditonals, jigs en reels én eigen werk. De drie bandleden Dennis Jansen, Inge IJpelaar en Roosmarijn Tuenter hebben een schat aan muzikale ervaring en vertolken de muziek van het groene eiland Ierland met heel veel liefde en enthousiasme. Het publiek ervaart die gezelligheid, puurheid, kracht, liefde en romantiek dan ook probleemloos! Deze kwaliteiten vormen een krachtige eenheid, waar de liefhebber van Ierse Folk in de toekomst nog veel van zal horen. U kunt alvast een kijkje nemen op de website van de band,  www.oisin.nl.

En net zoals bij het concert van Stephen Quigg in maart j.l., gaat ook nú de opbrengst van het concert naar het goede doel, en ditmaal is gekozen voor het Nationaal MS Fonds.

Iers Folkconcert door Oisín op zaterdag 2 november 2013
Locatie Grand Café Heeren Dubbel,
Adres: Hof van Bergh 8, 7041 AC ’s-Heerenberg.
Zaal open om 19.30 uur en aanvang concert 20.00 uur
Entreekaarten á  € 10,= kunt u reserveren bij Agnes Verschuur,
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch:06-20773469
RESERVEREN is aanbevolen!!!