De Britse folkband Other Roads is al wekenlang op tournee in Duitsland en Denemarken en vanaf half november ook in Nederland. In hun 5-jarig bestaan produceerde Other Roads maar liefst 5 cd’s. Het merendeel van hun songs zijn zelf geschreven en gecomponeerd. Luisterliedjes met een verhaal, ballades die soms a capella en driestemmig worden gezongen. Maar ook het door Kieran Halpin geschreven en door Ilse deLange gezongen All the Answers en songs van Show of Hands staan op hun repertoire. Opvallend is het brede scala aan instrumenten zoals viool, bouzouki, mandoline en een verscheidenheid aan gitaren. De combinatie van mooie verhalen, prachtige harmony, rustige ballades en snelle Keltische viool tunes zorgt voor een spannend en levendig optreden dat geen moment verveelt.

In het oosten van ons land speelt Other Roads op vrijdag 15 november bij folkclub Twente in De Buren in Boekelo en zaterdag 16 november in muziekcafe De Lantaern in Zevenaar. Meer info hierover en over alle andere concerten in Noord- en West-Nederland is te vinden op www.other-roads.com.

Door contacten logeerde de band in het eerste jaar van hun bestaan in Aalten en geeft daar sindsdien jaarlijks een huiskamerconcert, dat door de kleinschaligheid heel bijzonder is om mee te maken. Op woensdag 20 november is iedereen van harte welkom aan de Westendorpweg in IJzerlo, alleen graag vooraf reserveren om teleurstelling te voorkomen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 54288955. Aanvang van het huisconcert is 20.00 uur.